"INTEGREM ENERGIA , ENTORN I ECOLOGIA"

El sector de l'edificació s'ha basat en una explotació del medi, amb una degradació progressiva dels recursos no renovables, del constant augment dels residus i d'una ocupació directe del territori.

La crisi econòmica ens ha de fer dubtar dels procediments emprats des de fa dècades i el fantasma de l'esgotament dels recursos fòssils, ens convida a canviar la nostra manera de fer aplicant principis de precaució que redueixin la nostra dependència energètica i el nostre impacte natural.

Com arquitecte, cal adonar-se de la importància de la INNOVACIÓ TECNOLÒGICA ENERGÈTICA per tal d'incorporar-la al nostre treball diari.

Al despatx treballem per incorporar les noves formes d'energia (energies renovables, piles de combustible de hidrògen i la biomassa) i alhora també en la millor aplicació i major eficiència de les energies existents, tant procedents de combustibles fòssils com renovables. Aquest segon camp l'aconseguim a través de projectes de major qualitat i construcció passiva (orientació, aïllaments, infiltracions...) i també en una millor gestió dels edificis (des de les calderes fins a la il·luminació).

L' objectiu és integrar conjuntament ENTORN, ENERGIA I ECOLOGIA per tornar a situar a l'ésser humà dins un sistema natural.

Eva Jordan Guerrero, Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior de Barcelona l'any 1998, UPC. Especialista en Rehabilitació d'edificis (2004) i Passivhaus Designer (2011)

Albert Camarero i Boté (Arquitecte Tècnic), Blàzquez Guanter SLP (Consultors d'Estructures), Ramón Algueró i Abelló (Arquitecte), Jorge Rojo Chastanet (Arquitecte), Micheel Wassouf (Consultor Energètic) i Joan Vilanova i Nogué (Arquitecte Tècnic)

Hugo Liendo (delineant), Carles Rubio i Castellano (arquitecte) i Angel Guillén Palomo (arquitecte tècnic)

Audiv Produccions